Donații - Mănăstirea Nechit

Se cuvine sa amintim si despre activitatea caritabila pe care a inceput-o parintele Zenovie Ghidescu si pe care o continua, cu aceeasi dragoste si staruinta si parintele staret Zenovie Grigore. In acest sens, precizam ca manastirea sustine familiile nevoiase din satul Nechit, oferindu-le periodic produse alimentare, articole de imbracaminte sau produse de prima necesitate. Nu de putine ori, oamenii nevoiasi care au trecut pragul manastirii au primit hrana si adapost, sfat duhovnicesc si chiar si bani.

Activitatea caritabila a manastirii s-a extins si in afara zonei; astfel, fratii din manastire au oferit, ocazional (cu prilejul sarbatorii Craciunului, a Anului nou, a sfiintelor Pasti, la sarbatoarea unor praznice imparatesti sau la hramuri), asistatilor din diverse asezaminte de asistenta sociala ( Spitalul de bolnavi cronici de la Razboieni, Spitalul de copii nerecuperabili de la Pastraveni, centrele de plasament din Piatra-Neamt, Scoala Speciala "Alexandru Rosca" Piatra Neamt, Caminul de batrani Piatra Neamt etc.)

Puteti si voi sa faceti act de caritate prin virarea celor 2% din venituri in contul Manastirii Nechit RO82 - RNCB - 0196 - 0277 - 9623 - 0001 deschis la B.C.R. Roznov.

Pentru a face aceasta fapta buna trebuie sa completati formularele tipizate  200 si 230. Datele de contact financiar le gasiti in Contractul de Sponsorizare. Toate documentele sunt atasate acestei pagini de web.

Ai vostri catre Domnul rugatori si de tot binele doritori, Obstea Manastirii Nechit.

Binecuvinteaza - i Doamne pe cei ce iubesc bunacuviinta Casei Tale!

In acest sens pentru primirea pelerinilor s-a construit din obolul vostru o GARA DUHOVNICEASCA. Aceasta s-a sfintit in data de 30 ianuarie 2015 de ziua Sfintilor Trei Ierarhi, unul din haramurile acestei case alaturi de Sf. M. Mc Gheorghe, Sf. M. Mc. Dimitrie, Sf. Gherasim din Kefalonia si Sf. Arhangheli Mihail si Gavril. 

Aici cei care doresc sa vorbeasca cu un preot sunt rugati sa astepte dupa ce mai inainte au fost si s-au inchinat in Biserica Manastirii Nechit.

Atașamente: